
Groente-afval? Er valt altijd wel iets lekkers van te maken volgens fermentatiespecialist Erik Munneke. Studenten van de koksopleiding Rijn IJssel experimenteren hoe je restafval om kunt toveren tot super lekkere smaakmakers.

Steeds meer mensen kiezen voor natuurbegraven. Er komen dan ook steeds meer natuurbegraafplaatsen bij. Natuurwens biedt u de mogelijkheid uw urn te begraven in de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Jongeren die vooraan willen staan in de landbouw van de toekomst, of dat nu met de voeten in de klei is, of als leidinggevende in een bedrijf voor biologische voedingsproducten, zijn op Warmonderhof aan het juiste adres.
gastartikelCôte & Kreeft, een heerlijk recept speciaal voor onze Naober-lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost. Côte de Boeuf is de rib-eye gesneden met bot en een extra randje vet, dat geeft extra smaak aan je vlees.

Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde! Verras je liefste eens met een mooie wandeling op het liefdespad in Ruurlo.
gastartikelMet Valentijnsdag op komst staat de actie #Makeadate22 weer voor de deur! Voor boeren in Nederland dé gelegenheid om ‘op date’ te gaan. Niet voor een Valentijnsliefde, maar voor een gesprek met iemand buiten de boerenbubbel

Het voorjaar breekt bijna aan. Genoeg te doen in de tuin. Te beginnen met schoon- en onkruidvrij maken. Afhankelijk van de temperatuur kan de beschermende laag grond of blad weg bij de voet van planten en bollen.

In Natuurzin legt boswachter Marieke Schatteleijn, bekend van het tv-programma BinnensteBuiten, op bezielde wijze uit waarom de natuur je blijer, gezonder en creatiever maakt. Win dit boek en doe mee!

Veel mensen hebben last van droge handen in de winter. Met deze tips maakt u uw handen weer zacht en soepel.