Maak je klaar om je tanden te zetten in een assortiment van vragen over onze voeding. Test met je team je kennis en laat je verrassen door de wetenschap achter ons eten. Iedereen kan meedoen!
Erfgoeddag 'Appeltje voor de dorst' zondag 24 september '23 op het erf van Het Keunenhuis. Aandacht voor erfgoed, in de breedste zin van het woord: cultureel, immaterieel, levend & culinair erfgoed.
Dutch Food Week is de nationale week van ons eten waarin heel Nederland bewust gemaakt wordt van ons voedsel. Door honderden activiteiten die in de week van 7 t/m 14 oktober plaatsvinden kan iedereen meedoen.
Diepenheim, liefkozend het Stedeke, is het kleinste stadje van Twente. Het stadje staat bekend om zijn kunst, cultuur, historie en natuur.
De Kokhuusies- en Hooibergenroute is een prachtige fietsroute rondom het dorp Den Ham in Overijssel. Deze route neemt je mee langs de voor deze streek zo karakteristieke kokhuusies en hooibergen.
De Weerribben, een uniek gebied in Overijssel, is een ideale bestemming voor een wandeling. De wandelroute van 12,9 kilometer voert door een landschap vol zeldzame dieren en planten.
De Zwolse horeca introduceert het Bokbier weer in de stad. Daarmee wordt de maand ‘BOKtober’ ingeluid. Met paard en wagen en een oldtimeroptocht wordt het bokbier rondgereden langs de cafés en restaurants in de binnenstad.
De veelzijdigheid van Hanzestad Deventer is te ontdekken tijdens een fietstocht van 41,7 kilometer, die je langs de stadsranden, schitterende landgoederen, gezellige dorpen en de IJssel en de Schipbeek leidt.
Het Christoffelpad is een tweedaagse wandeltocht door het oer-Hollandse landschap. De route voert langs mystieke plekken, religieuze symbolen, oer-Hollandse dijken, middeleeuwse en moderne polders