Wil jij foto’s maken die de magie van het moment écht vastleggen? Ontdek hoe je met licht, perspectief en een goede camera, je vakantieherinneringen tot leven brengt.
Soms is variëren in de keuken nodig, maar schiet het erbij in op drukke dagen. Kijk niet verder, want dit recept is de perfecte oplossing. Maak romige Toscaanse kip met een heerlijke pasta. Serveer met een frisse salade en geniet!
Jantien stuurde de redactie van de Naobers Nieuwsbrief een lekker recept. Een carpaccio van rosbief met appel en honingmosterd. Inclusief een foto erbij, om te laten zien hoe het bord met carpaccio van rosbief eruitziet.
Met de feestdagen wordt er veel getafeld. Heb je genoeg van al dat eten? Maak dan eens deze heerlijke maaltijdsalade met geitenkaas. Niet alleen smakelijk, ook nog eens gezond!
Het voordeel van Quiche is dat het als hoofdgerecht, maar ook als hapje bij de borrel genuttigd kan worden. Geniet met deze zonnige dagen van deze smakelijke zomerquiche.
Snelle en smaakvolle Italiaanse penne met geroosterde witte asperges, citroen-basilicumolie en olijven. Een fris en modern gerecht dat in 25 minuten op tafel staat!
Bezoek op zondag 11 mei onze romantische voorjaarstuin in Megchelen (12.00–16.00 uur), met kunst, siertuin en ezelweide. Ook open op 15 juni en 31 augustus. Combineer met andere opentuinen in de regio!
Tot ongeveer juni kun je genieten raapstelen. We kennen ze allemaal wel van de overheerlijke, frisse voorjaarsstamppot met spekjes. Maar je kunt met raapstelen zoveel meer! Maak bijvoorbeeld eens deze frittata.
Bosui, de perfecte smaakmaker voor bijna ieder gerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zoeteaardappelgratin met bosui? Super lekker en vrij simpel om te maken! Bovendien is zoete aardappel heel gezond!