De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Champignonsaus volgens eigengemaakt recept is dé favoriet van Ageeth van Waterink Keukenmakerij. Heerlijk voor tijdens de feestdagen. Je kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor het kerstdiner.
Sinterklaasavond balletjes, een heerlijk hapje voor bij een glaasje tijdens het heerlijk Sinterklaasavondje.
Amuse betekent ‘plezier’ in het Frans. Een plezier om te eten én om het te maken. Neem er eens lekker de tijd voor en laat u een handje helpen door de recepten van Hanneke van der Werf uit Keijenborg.
Geniet van heerlijke kip met Ginger Ale en cheddar. Of je nu thuis bent of op vakantie, met krokant spek, kip en kaas kan het echt niet fout gaan! Een heerlijk recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Heeft u de keukenspecial in ons herfstnummer al gezien? In Naober maak je kennis met deze keukenspecialisten en lees je over de passie die ze samen delen. Hieronder delen ze hun favoriete recepten.
De keukenexperts uit onze keukenspecial delen hun favoriete recepten met ons. Zij smullen van pasta pesto, bokkepootjestaart en oma's groente-tomatensoep. Hierbij het favoriete recept van Cavallo keukens: Pasta Pesto met kip.
Wij snappen wel waarom deze heerlijke 'curry met garnalen' het favoriete recept is van Lowik Superkeukens. Een lekker snel en makkelijk te maken curry met, naast garnalen, ook koriander als belangrijk ingrediënt.
Esther van Waterink Keukenmakerij verrast het bezoek op feestjes en verjaardagen graag met haar eigengemaakte bokkepootjestaart. Dit ouderwetse koekje doet het namelijk supergoed in een smakelijke taart!
De appeloogst is bijna binnen, de uien hangen te drogen en ook de aardappels liggen al bijna in de opslag. Tijd dus voor deze overheerlijke herfstschotel met zuurkool.