De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Geld besparen terwijl je verduurzaamt? Dat kan met de groene budgettips van Milieu Centraal. Door de inflatie betaal je momenteel meer voor eten en drinken. Een extra reden om verspilling te voorkomen en slim boodschappen te doen.
Krijg je eters op visite en zoek je nog een lekker recept? Wellicht is een Kemperhoen iets? Een scharrelkip uit de Achterhoek. Volgens een recept van Rolande Kuenen.
Op dagen waarin de R in de maand zich nog flink laat gelden, is zo'n heerlijke boerenkarbonade niet te versmaden. Een recept van Rolande Kuenen.
Onlangs waren de medewerkers van Naober uitgenodigd bij Dorothy, presentatrice van RTV Oost voor een lunch. Er werd ons een heerlijke, romige mosterdsoep voorgezet. Wij hebben hiervan gesmuld, daarom delen wij graag het recept.
Leg jij de laatste hand aan het kerstdiner en zoek je nog een snel voorgerechtje? Maak dan eens deze bladerdeeg kerstboom in plaats van stukjes stokbrood met kruidenboter. Verrassend lekker en snel gemaakt.
We hebben weer een heerlijke recept voor het kerstdiner van Rolande Kuenen. Gesmoorde varkensnek, beter bekend als procureur. Een heerlijk sappig stuk vlees. Lekker met een kruimige aardappel en koolraap.
Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wil je alvast inspiratie voor het kerstdiner? Wat dacht je van deze heerlijke eendenborst met friszoete cranberry compote en geroosterde aardappeltjes uit de oven?
Op de valreep voor Pakjesavond nog even dit heerlijke recept van gevulde speculaas. Of maak van dit recept een speculaasrol. En zonder de amandelspijs en amandelen, bak je van het deeg natuurlijk ook heerlijke pepernoten!
De varkensschenkel, ook bekend als haxe, is een variant op de veel duurdere kalfsschenkel maar wel erg lekker. Een ouderwets recept dit keer, maar dit doet bij de oudere generatie ongetwijfeld het water in de mond lopen. In