De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Elke herfst zijn de veenbessen op hun best qua smaak en kunnen ze geoogst worden. Daarom hebben we hier een lekker recept voor je van dit gezonde besje met geneeskrachtige eigenschappen. Maak deze heerlijke veenbessenmousse.
Regenboogforellen met regenbooggroentes, voor iedereen die iets anders op de barbecue wil bereiden dan de standaard visspies. Een heerlijk recept speciaal voor onze Naober lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost.
Perfect voor een doordeweekse avond: snel klaar, makkelijk te maken en iedereen houdt er van: Quick Massala Kip. Een heerlijk recept speciaal voor onze Naober lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost.
De pasta met onder andere kip, pesto en tomaatjes is zo gemaakt. Deze pasta is handig om mee te nemen voor onderweg in de isoleer Lunchpot Ellipse van Mepal. De pot houdt jouw eten tot 6-8 uur warm en is ideaal voor een lunch.
Roti, het o-zo populaire gerecht, ziet er niet alleen leuk uit, maar het smaakt ook nog eens erg lekker. Surinaamse BBQ Roti, een heerlijk recept speciaal voor onze Naober lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost.
Met beenham uit de Le Maître Multi-Oven tover je makkelijk 'n geweldig (feest)gerecht op tafel. Met weinig middelen maak je er iets moois van. Een heerlijk recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Wie kent ze niet van vroeger? Drie-in-de-pan. Heerlijk smullen was het als toetje of tussendoortje. Met dit recept maak je ze precies als oma ze vroeger maakte.
Bavette is vlees dat uit de flank van de buik van het Rund wordt gehaald. Dit vlees heeft een grove structuur en een rijke smaak waardoor het ideaal BBQ-vlees is voor de echte barbecue liefhebbers.
Als een koning BBQ-en en eten! Bereid Kalfsentrecote & Kreeft met zoete paprika, witte asperges & truffel op de Grandhall Maxim(a). .