De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Elke week heerlijke recepten bij Naober. Deze week Chili soup, een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Elke week heerlijke recepten bij Naober. Deze week Chicken Stroganoff, een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Elke week heerlijke recepten bij Naober. Deze week Lamskotelet met grate goods sweet rub, gepofte zoete aardappel en naanbrood, een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Elke week heerlijke recepten bij Naober. Deze week entrecôte met zoete paprika, courgette & pizzabroodjes, een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Elke week heerlijke recepten bij Naober. Deze week heerlijke burgers, kipspies & skillet tomaten, een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Geen zin heb om te koken in de vakantie? Maak dan een salade! Met een paar ingrediënten kun je toch snel een heerlijke salade op tafel zetten. Door er stokbrood bij te serveren heb je een volwaardige maaltijd.
Lekker op een zomerse dag of bij de barbecue: aardappelsalade met augurkjes en een frisse, romige saus.
Een heerlijk gerecht binnen 15 minuten op tafel? Deze klassieke zelfgemaakte skilled pasta met Alfredo-saus wordt gemaakt van Kipfilet, champignons, knoflook, ui, room en provinciaalse kruiden. Een recept van Roost Buitenkoken.
St. Jansfeest 24 juni: de zon is op zijn hoogtepunt. ‘Met St. Jan keert het blad zich om’ weerklinkt de aandacht voor de zonnewende. Om de aspergeplant te sparen, wordt er niet meer geoogst en kunnen de asperges doorgroeien.