De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Hebt u wel eens aubergine gegeten? Aubergine is familie van de tomaat en de paprika. Prima te grillen of in de oven te bereiden.
Rolande Kuenen uit Ruurlo is niet alleen een slagersvakvrouw, maar ook een volleerd kokkin. Catering is haar specialiteit, maar ook voor een lekker lunchgerecht draait ze haar hand niet om.
Voor een heerlijk recept een keuze uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub. Amateur koks en kokkinnen uit de regio. Dit keer Rolande Kuenen uit Ruurlo met oma’s heldere kippensoep.
Een heerlijk recept uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub. Amateur koks en kokkinnen uit de regio. Dit keer Els van Boxtel uit Angerlo met haar pittige kapucijnerschotel 'La Surprise'.
Een heerlijk recept uit de culinaire nalatenschap van een illuster gezelschap: de Potten- en Pannenclub. Amateur koks en kokkinnen uit de regio. Dit keer een makreelsalade van Frieda te Lindert uit Barchem
Een heerlijk hapje voor tussendoor tijdens de Pasen, met of zonder borrel.
Klassieke pittige winterkost, met lamsvlees als variant, die heel lekker gecombineerd kan worden met spruitjes en puree.
Sommigen rillen ervan, maar bij sommigen zal het water in de mond gaan lopen. Het is zo’n recept wat iedereen kent van “vrôgger” toen dit werd gemaakt nadat een varken was geslacht. Er zijn vele familierecepten., bv deze variant.
Dat is nog eens een originele presentatie, paling in een bloempotje! Let er wel op dat de paling op verantwoorde wijze is gevangen.