Salade met geitenkaas en knapperige ravioli
Koken 1 augustus 2013 0- 200 gram gemengde slasoorten
- 2 tomaten
- 1/8 komkommer
- 4 eetlepels zilveruitjes-augurkjes
- 4 eetlepels kappertjes
- 50 gram olijven
- 1 deciliter olijfolie
- 2 eetlepels appelazijn
- 12 ravioli of mini loempia’s
- 200 gram geitenkaas
-
Kook de ravioli‘s beetgaar in kokend water, dep ze droog en zet ondertussen de frituurpan aan op 180 graden.
Snijd de tomaten en komkommer in stukjes en meng ze met de augurk en zilveruitjes. Voeg hier de kappertjes, olijven, olie en azijn bij.
Meng de slasoorten door elkaar en schep de rest van de ingrediënten er over heen, verdeel de gesneden geitenkaas erover en frituur in 3 minuten de ravioli‘s knapperig bruin.Lekker met een glas Gruner Veltliner.
Eet smakelijk!
0 Reacties