Steak Tartare
Koken 27 juni 2013 0Benodigdheden
(voor 4 personen)
- 300 gram staartstuk rundvlees
- 1 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel gehakte uitjes
- peper en zout
- 1 rauw ei
- 1 eetlepel kappertjes
- tabasco naar smaak
voor de garnituur:
- kropsla
- augurkjes
- gekookt eitje
- radijs
- tuinkruiden
Bereidingwijze
Kook de eieren 4 minuutjes, ze moeten lekker zacht blijven.
Snijd het staartstuk met een groot mes in repen en snijd ze dan fijn in stukjes. U kunt ook de gehaktmolen gebruiken, maar met de hand gesneden blijkt het gek genoeg toch altijd lekkerder. Hak de uitjes fijn en meng alle ingrediënten door elkaar. Breng op smaak met de tabasco.
Verdeel over de borden en garneer met de sla, een gekookt ei en verse kruiden naar keuze.
0 Reacties