Steak Tartare

Steak Tartare

Koken 27 juni 2013 0

Benodigdheden

(voor 4 personen)

  • 300 gram staartstuk rundvlees
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel gehakte uitjes
  • peper en zout
  • 1 rauw ei
  • 1 eetlepel kappertjes
  • tabasco naar smaak

voor de garnituur:

  • kropsla
  • augurkjes
  • gekookt eitje
  • radijs
  • tuinkruiden

Bereidingwijze

Kook de eieren 4 minuutjes, ze moeten lekker zacht blijven.
Snijd het staartstuk met een groot mes in repen en snijd ze dan fijn in stukjes. U kunt ook de gehaktmolen gebruiken, maar met de hand gesneden blijkt het gek genoeg toch altijd lekkerder. Hak de uitjes fijn en meng alle ingrediënten door elkaar. Breng op smaak met de tabasco.

Verdeel over de borden en garneer met de sla, een gekookt ei en verse kruiden naar keuze.

Foto's uploaden

Vul hier onder jouw schermnaam en e-mailadres in. Selecteer minimaal 1 foto van je schijf en geef voor iedere foto een passende beschrijving op.

De foto’s komen online zodra de redactie deze vrijgeeft. Dit gebeurt op maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden.


Plaats een reactie

0 Reacties