Wat zetten we op het menu voor het traditionele kerstdiner? Rollade doet het altijd goed. Met déze bereiding verrast u de gasten, maar dan moet de rollade wel mooi rosé gebraden zijn.
Als je niet meer zo makkelijk zelf uit de stoel kunt komen, is het fijn om gebruik te maken van een speciale sta-op stoel. Dat is een actieve stoel die je helpt opstaan. Hiermee kost het relatief weinig moeite om omhoog te komen.
"Citrus Pork" Gegrild varkensvlees met sinaasappel, grapefruit en passievrucht. Een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.
Ze zijn er weer… spruitjes! Sommige mensen (en de meeste kinderen) vinden spruitjes niet lekker vanwege de bittere smaak. Dit recept komt van één van onze collega’s en zij zegt dat zelfs haar kinderen zo lekker meesmullen.
Oorontsteking. Het is er de tijd weer voor. Een hele mooie natuurlijk oplossing voor infecties aan oor en een middel tegen oorpijn schijnt te zijn... een zoute sok!
Als je gezond eet, hoef je geen supplementen te slikken. Maar hoe zit het nou precies? Naober zet de feiten en fabels voor je op een rijtje.
Tuinbranche Nederland presenteert de tuintrends van 2020: Inner Retreat, Blended Cultures en Street Savage. Hierin kunnen duurzaamheid, biodiversiteit en watervriendelijkheid ook eigentijds vormgegeven worden.
“Sloppy Othmar”: Sloppy Joe Broodjes met gehaktmix, Weizen bier & aardappeltortillia. Een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.
Dennis Wissink is koperslager. Daarbij richt hij zich op het maken van voorwerpen en niet op het maken van (brouw)ketels of vaten. “Dat is meer ketelmakerij, weer een andere tak van sport.”