‘De perfecte hamburger’ een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken. Roost-buitenkoken.nl - de specialist op het gebied van barbecues .
Gaat u bouwen of verbouwen? Pak dan tot wel € 2.000,00 korting bij uw keuken aankoop! Kom nu naar STALL KÜCHEN in Duitsland!
Hertenbiefstuk is een heerlijk stuk mals vlees dat in de herfst nóg voller van smaak is. Laat de biefstuk voor het bakken een kwartier op kamertemperatuur komen om te voorkomen dat het vlees krimpt en mogelijk taai wordt.
De afvalvrije keukencyclus Alles wat je nodig hebt om restjes groenten en fruit weer op te kweken.
De keukens zijn steeds strakker geworden, de houten zowel fineer- als de houtlook en het hoogglans wit zijn de trend van deze tijd. Wij maken ook keukens geheel op maat zoals u het wilt, dan zijn standaard maten niet van belang.
Het is weer tijd voor peentjes en bieten. Kies voor de verandering eens chioggia-biet, oerpeen of pastinaak. De meeste kans maakt u bij de groentespecialist.
Rib-eye met Grate Goods beef rub, zoete aardappel, gegrilde romana, selderij, trostomaten, Parmezaan en echte bier-runder-jus. Bier: Othmar Tripel. Roost Buitenkoken helpt u graag op weg met de bereiding van dit heerlijke recept.
Zwezerik is misschien een wat aparte vleessoort, maar oudere mensen kennen het ongetwijfeld nog. Voor de jongere generatie: zwezerik is een delicatesse in klassieke én hippe restaurants.
Bloedworst, gecombineerd met witlof, appel en courgette. Het zoetje van de appel, het smeuïge van de bloedworst en het knapperige van appel en courgette maken dit tot een mooi zondags gerechtje.