Deze mooie, maar vooral smakelijke Hollandse platvis, is nu op z’n lekkerst, eenvoudig te bereiden en heerlijk! Verse vis stinkt niet, dat doet alleen oude vis, en dus kopen we het graag bij een bekende visspecialist.
Niets is zo simpel en lekker als een tosti, gebakken in een koekenpan. Zelfs mensen die geen kaas lusten, smelten weg bij deze lekkernij. De pesto, cambembert en rode ui maken deze tosti nog specialer.
Het is alweer bijna Moederdag en dat valt zo ongeveer samen met IJsheiligen. Dit betekent dat de grens van mogelijke nachtvorst is bereikt. Dit zijn twee redenen om de bloemetjes eens flink buiten te zetten.
Weer zo’n lekkere amuse van Eric van Veluwen! Een mooi hapje om tussen de gangen door te serveren, maar ook heel geschikt voor een feestje.
Julie Robert leert je in Smyrna, knopen, latchhooking hoe je met deze bijzondere techniek prachtige interieuraccessoires kunt maken.
Zodra de kans op nachtvorst is geweken, kun je je terras klaarmaken voor de zomer. Vrolijke, kleurrijke zomerbloeiers als geranium horen daarbij. De vele verschillende soorten staan garant voor een uitbundige bloemenzee.
Blijft er bij u ook altijd wat over van de bloemkool? Gooi het niet weg, maar maak er met wat room en haringkuit iets bijzonders van.
In elke tuin of op elk balkon is het mogelijk om een hoek met diervriendelijke beplanting in te richten, waarmee je hommels en bijen aantrekt.
Een amuse. Het klinkt zo chique, een fraai hapje dat de tong streelt en de smaakpapillen prikkelt. Lastig om te maken? Eric van Veluwen laat met dit ‘mondpretje met zalm’ zien dat ze ook nog eens eenvoudig te maken zijn.