U wilt eens leuk voor de dag komen en koopt lekkere Hollandse garnaaltjes. De wijn, een frisse Riesling, staat al koud. Maar dan een telefoontje: de eters komen later. Geen probleem, want dit gerecht is koud ook erg lekker.
U heeft het vast al eens zien liggen bij de bakker: speltbrood. Een broodsoort die helemaal past in de moderne trend van gezond eten. Maar wat is spelt precies? En moeten we nu massaal aan het speltbrood?
Ben je net lekker aan het wandelen. En dan ineens speelt die voorvoet weer op, het begint met het gevoel van een dubbel zittende sok maar uit ervaring weet je dat dit niet het geval is. Dit kunnen tekenen zijn van een spreidvoet.
In de winkel liggen genoeg paaseieren om je bloemstukken op te fleuren, je huis te decoreren en je paastakken mee te versieren. Leuker is het om je eigen creaties te maken? https://nl.pinterest.com/naobermagazine/pasen/
In het voorjaar is er altijd even een drukke periode in de tuin. De tuin moet dan altijd weer voorbereid worden op het nieuwe tuinseizoen. Als dit goed gebeurt pluk je hier het hele jaar de vruchten van.
Heerlijk, die paaseitjes. Maar hoeveel calorieën zitten er eigenlijk in? En de kippeneieren, kunnen we die onbeperkt nuttigen?
Deze preistamppot, verrukkelijk en perfect passend bij het voorjaar. Absoluut niet saai van smaak, heerlijk met een rundervink en een schepje jus!
In De basis van het tekenen van Angela Schultheiss leer je alles over tekenen met potlood. Dit mooi vormgegeven handboek is ingedeeld op tekentechniek.
Wat doen we met de aubergine? Volgens chef-kok Eric van Veluwen is er een lekkere en gezonde snack van te maken. Een koud, maar uiteindelijk warm kunstje.