Voor een heerlijk recept een keuze uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub. Amateur koks en kokkinnen uit de regio. Dit keer Rolande Kuenen uit Ruurlo met oma’s heldere kippensoep.
Een heerlijk recept uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub. Amateur koks en kokkinnen uit de regio. Dit keer Els van Boxtel uit Angerlo met haar pittige kapucijnerschotel 'La Surprise'.
Een heerlijk recept uit de culinaire nalatenschap van een illuster gezelschap: de Potten- en Pannenclub. Amateur koks en kokkinnen uit de regio. Dit keer een makreelsalade van Frieda te Lindert uit Barchem
Een leuk zomers armbandje in "Ibiza" stijl van een oud t-shirt of een restje tricot. Snel gemaakt met een paar leuke kralen!
Een heerlijk hapje voor tussendoor tijdens de Pasen, met of zonder borrel.
Klassieke pittige winterkost, met lamsvlees als variant, die heel lekker gecombineerd kan worden met spruitjes en puree.
Sommigen rillen ervan, maar bij sommigen zal het water in de mond gaan lopen. Het is zo’n recept wat iedereen kent van “vrôgger” toen dit werd gemaakt nadat een varken was geslacht. Er zijn vele familierecepten., bv deze variant.
De liefhebberstuin Het PlantZoentje in het Twentse Albergen. Knalgeel duizendblad, warmrode pimpernellen, paarse dropplanten en oranje zonnekruid vlammen dan op in de borders. Met dank aan de groene vingers van de buurvrouw.
Dat is nog eens een originele presentatie, paling in een bloempotje! Let er wel op dat de paling op verantwoorde wijze is gevangen.