Sinterklaas en kerst domineren het huidige tijdsbeeld, inclusief de pepernoten en banketstaaf. Daarom nu eens iets verfrissends anders, amandelmuffins die lekker zijn voor klein én groot.
Stonden die sierlijke raamhorren bij uw opa en oma voor het raam? Nu zijn ze weer populair, vaak wit geverfd en al dan niet voorzien van gaas of een mooi stofje, want als decoratie doen deze fraaie raamhorren het ook prima!
Minder vlees is de trend, maar dan wel graag zonder dat je het mist. Dit recept van Chef Kuipers van het Wapen van Heeckeren in Hummelo voldoet helemaal aan de eisen.
Het is handig én gezond om met de seizoenen te koken. Men neme een flinke gerookte makreel, een pondje aardappelen en een flinke lepel crème fraîche en u bent al halverwege deze geliefde maaltijdsalade. (4 personen)
Een lekker recept om de nazomer en vroege herfst in te luiden. De kokos houdt ons nog in de zomerstemming, de pepers verwarmen ons alvast.
Quinoa komt van nature voor in Zuid-Amerika. De gecultiveerde variant is al lange tijd een belangrijke voedselbron op dit continent. Chef-kok Eric van Veluwen combineert deze week quinoa met paprika's en paddenstoelen.
De vakantiekilo’s zitten er zo aan, maar hoe krijg je ze er weer af? Daarvoor moet je flink aan de bak. Prima, maar dan wel goed eten. Dit sportontbijt is de perfecte energieleverancier.
Er is weer volop broccoli, evenals rapen en snijbiet. Supergezonde ingrediënten voor een lekkere quiche!
Wat is er nu lekkerder dan een gerecht dat zowel warm als koud perfect past bij dit warme weer. Samen met frisse zomergroentes en een koude soep van tomaat een volwaardige voedzame maaltijd.