Raak jij ook niet uitgekeken op alle vogels die onze aarde rijk is? Bewonder beste vogelfotografie van over de hele wereld. Ga er lekker voor zitten en dompel je onder in de fascinerende, intrigerende en inspirerende vogelwereld.
‘Een tuin vol met vogels’ van Dan Rouse staat boordevol toegankelijke tips over hoe je jouw tuin aantrekkelijk maakt voor elke tuinvogel.
Amuse betekent ‘plezier’ in het Frans. Een plezier om te eten én om het te maken. Neem er eens lekker de tijd voor en laat u een handje helpen door de recepten van Hanneke van der Werf uit Keijenborg.
Hoe verleid je een gast in de horeca via de menukaart? Zorg ervoor dat de menukaart smaakmakende teksten bevat. Dit boek legt uit hoe.
De tuin wordt steeds kaler. Maar juist nu is de tijd om te genieten van de bezoekjes van onze gevederde vriendjes. De vogels zijn je dankbaar en jij kunt ze goed bekijken. Verwen ze met deze zelfgemaakte vogelvoer-ideetjes!
Optimaal genieten van één bloem tijdens de feestelijke decembermaand? Denk dan eens aan anthurium of cymbidium. Beide zijn als losse bloem verkrijgbaar en zijn multi-inzetbaar.
In de herfst zijn een aantal bomen op hun mooist. Ze kleuren groen, geel of oranje. Violet of felrood soms. Sommige soorten zijn gul met hun vruchten. Vaak eetbaar en decoratief tegelijk!
In dit jaargetijde is het is vaak te koud of te nat om naar buiten te gaan. En dus zitten we het liefst thuis bij de verwarming. Veel mensen krijgen nu last van een herfst- en winterdip. Maar daar kun je zelf iets aan doen. Wat?
Geniet van heerlijke kip met Ginger Ale en cheddar. Of je nu thuis bent of op vakantie, met krokant spek, kip en kaas kan het echt niet fout gaan! Een heerlijk recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.