Aan het einde van de maand oktober kan er begonnen worden met het plukken van spruiten. Deze groente is evenals boerenkool het fijnst van smaak, als de vorst er een paar maal overheen geweest is.
Er zijn voldoende mogelijkheden om met een paar simpele ingrepen je keuken een nieuwe look te geven. Cilia Hofhuis adviseert klanten bij het uitkiezen van een nieuwe keuken, maar ook bij het restylen van een bestaande keuken.
Bij Waterink Keukens in Hardenberg werken vier kleurrijke vrouwen. Voor én achter de schermen dragen ze met veel passie en plezier hun steentje bij aan het ambachtelijke familiebedrijf.
Herfst bij Tuindoenerij ’t Vlijtig Loesje in Elp. Dankzij de circa tachtig bijzondere bomen heeft elk hoekje van de 5000 m2 grote tuin wel een kleurrijke blikvanger. De tuin is speciaal voor Naoberlezers open op zondag 24 oktober.
In tien wervelende hoofdstukken viert hij de variatie, heeft hij oog voor ‘t absurde en is hij niet bang voor ‘t ongerijmde.
Eén van de oudste en meest vooraanstaande keukenbedrijven in onze regio is Scheffer Keukens. In het Achterhoekse Zelhem kunnen zij alles realiseren wat met keukens te maken heeft: van een ontwerpidee tot aan de keukeninstallatie.
Koken is de gezamenlijke passie van Janet en Daan Appelbooml. Voor hun nieuwe huis stelden ze dan ook een echte droomkeuken samen, handgemaakt van eikenhout, staal en graniet. Het werd een Cavallo Keuken uit Nijverdal.
Heeft u de keukenspecial in ons herfstnummer al gezien? In Naober maak je kennis met deze keukenspecialisten en lees je over de passie die ze samen delen. Hieronder delen ze hun favoriete recepten.
Eddo de Veer teelt zestig verschillende soorten heesterrozen. Niet voor de mooie, geurende bloemen, maar omdat ze juweeltjes van rozenbottels geven. Van groengele besjes en oranje knikkers tot trossen vol rode flesjes.