Kerst, hét moment om uit te pakken in de keuken. Gaat u voor de traditionele gourmet of een heerlijk vleesgerecht? Met dit recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken, kookt u een onovertroffen kerstdiner
Hiltje Dekker in Oldeholtpade koos voor perken in organische vormen. Die accentueerde ze met grote keien, boomstammen en dikke takken van Chinees reuzenriet. Het jaar rond heerst er een bosachtige sfeer.
Alexander en Nadine Schuil wonen en werken in Amerika, maar Nederland voelt ook als ‘thuis’. Helemaal wanneer ze samen met familie en vrienden genieten van de rust en ruimte op hun landgoed Het Regelink in het Gelderse Hengelo.
Gourmetten! Langzamerhand begint dat bij de kersttradities te horen. Het is natuurlijk ook de ideale manier om lang samen aan tafel te zitten zonder uren in de keuken te staan. Voor ieder wat wils en zelfs de kinderen eten mee.
Dit jaar zitten we – vanwege corona – niet met de hele familie rond de kerstboom. Niets houdt ons tegen om het tóch gezellig te maken. En elkaar te verrassen met extra lieve en originele (post)cadeautjes. Fijne feestdagen alvast!
Breng de vogels in de tuin ook alvast in kerststemming met deze kerstboom-voederplaats. Alles wat je nodig hebt zijn een paar planken, schroeven en natuurlijk lekkers voor de vogels. Kijk snel hoe je hem zelf maakt!
Laat het roken van eendenborst aan anderen over. De truc is om de gerookte eend met wat whisky en olie in de oven te verwarmen.
De in de Achterhoek geboren Mirjam Lancewood vertelde al eerder in Naober over haar avonturen in de wildernis. In Liefde in de wildernis vertelt ze openhartig over haar reis en over de ziekte die Peter overviel.
Wat je kookt vastleggen in een schrift of schetsboek. Door middel van tekenen, schetsen, schilderen, collages maken of door gewoon te schrijven. Dat is wat de op de Veluwe woonachtige illustrator Kris Bossenbroek haar lezers leert