Deze chorizostoofschotel van Judith van Waterink Keukenmakerij is snel te maken en superlekker met rijst of aardappelpuree!
Het heerlijke aroma van boter, eieren en citroen, dat uit de oven opstijgt… Hier staat een cake te bakken om van te smullen!
De genomineerden voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024 zijn bekend. Per categorie zijn drie innovaties geselecteerd door een onafhankelijke jury.
Ideaal bij een smakelijke lunch, deze lichtgebonden paprikasoep waarvoor Rolande Kuenen uit Ruurlo het recept leverde.
Koopt u altijd kant-en-klare rodekool omdat het niet lukt om het zelf te maken zoals oma deed? Met dit basisrecept maakt u voortaan zelf uw verse rodekool net zo. Dan proef je rodekool zoals oma dit vroeger maakte. Heerlijk!
Home-made granola (voor de lekkerste ontbijtjes). Bovendien past deze granola prima in je gezonde voedingspatroon. Je weet precies wat er in zit! En met onze variatielijst maak jij je favoriete granola helemaal naar eigen smaak.
Rodekoolschotel met Bretons gehakt en appeltjes. Een heerlijk gerecht voor deze koude dagen. Bereidingstijd: 20 minuten en daarna nog 30 minuten in de oven.
Voor een heerlijk recept een keuze uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub. Amateur koks en kokkinnen uit de regio. Dit keer Hanneke van der Werf uit de Keijenborg met haar zuurkoolschotel met kip en kerrie
Elke week heerlijke recepten bij Naober. Deze week een sperziebonen-viscurry. Deze viscurry is simpel om te maken, een heerlijk familie recept!