In de zomer is het tijd om volop te genieten van de zon in eigen tuin en op balkon of terras. Wil je bloeiend de zomer in? Kies dan eens voor hortensia’s. Ze kunnen bloeien tot diep in het najaar.
Geniet van heerlijke hartige taart met geitenkaas, proscuitto & walnoot, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost buitenkoken.
De zomer wordt een feestje, zeker met zwevende geraniums. Geraniums in hangpotten zijn vanaf eind april weer volop verkrijgbaar, maar je kunt natuurlijk ook zelf een zwevend tuintje maken of ze in hangbakken planten.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Geniet van de pindasoep van BUNK.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Smullen van de Granita van BROOKS.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Kormos, een Groeks dessert van Ftou.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Dit keer geweldige pasta van Spaghetteria.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Dit keer Asperge risotto van STAN&CO.
Met een basis van sla, kroepoek en pindasaus maakt Eric van Veluwen deze salade knapperig en crispy.