De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Soms is variëren in de keuken nodig, maar schiet het erbij in op drukke dagen. Kijk niet verder, want dit recept is de perfecte oplossing. Maak romige Toscaanse kip met een heerlijke pasta. Serveer met een frisse salade en geniet!
Jantien stuurde de redactie van de Naobers Nieuwsbrief een lekker recept. Een carpaccio van rosbief met appel en honingmosterd. Inclusief een foto erbij, om te laten zien hoe het bord met carpaccio van rosbief eruitziet.
Met de feestdagen wordt er veel getafeld. Heb je genoeg van al dat eten? Maak dan eens deze heerlijke maaltijdsalade met geitenkaas. Niet alleen smakelijk, ook nog eens gezond!
Het voordeel van Quiche is dat het als hoofdgerecht, maar ook als hapje bij de borrel genuttigd kan worden. Geniet met deze zonnige dagen van deze smakelijke zomerquiche.
Snelle en smaakvolle Italiaanse penne met geroosterde witte asperges, citroen-basilicumolie en olijven. Een fris en modern gerecht dat in 25 minuten op tafel staat!
Tot ongeveer juni kun je genieten raapstelen. We kennen ze allemaal wel van de overheerlijke, frisse voorjaarsstamppot met spekjes. Maar je kunt met raapstelen zoveel meer! Maak bijvoorbeeld eens deze frittata.
Bosui, de perfecte smaakmaker voor bijna ieder gerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zoeteaardappelgratin met bosui? Super lekker en vrij simpel om te maken! Bovendien is zoete aardappel heel gezond!
Een zomerse snelle salade met een lekkere knapperige bite van gefrituurde ravioli.
Het is weer de tijd van het witte goud: Asperges! Nu maar eens gewoon op de klassieke manier bereid met ham en een gekookt eitje. Lekker met krieltjes en een Hollandaise-sausje.